Week-menu

 

Wij kopen lokaal.
Al onze kruiden, bloemen, primeurs, … komen uit de ecologische groentetuin van ZILT EN ZOET

( 25/05 t.e.m. 29/05 )

Hapjes:

* Gerookte forel, tuinkers, mierikswortel
* Krabsla, kerstomaat, krokantje van kikkererwten
* Spiesje met scampi, chorizo, mozzarella, salsa van mizuna

Salade met Belgische quinoa en feta
of
Aspergesoep met stukjes asperge, grissini
of
Prei-peterselievelouté met gemalen kaas, grissini

Bout van zwartpoothoen, lentegroenten, curry, gemengde rijst
of
Schelvis, lentegroenten, curry, gemengde rijst

Witte chocolade mousse, zeste van limoen, aardbei, bosbes, braambes, framboos

 

( 02/06 t.e.m. 05/06 )

Hapjes:

* Bruschetta, tomatensalsa
* Kaasvidé
* Portobello gevuld met Belgische quinoa en kruiden

Salade van asperges, rucola, tuinbonen, oesterzwammen, peterselie, Parmezaan en balsamicovinaigrette
of
Aspergesoep met stukjes asperge, grissini
of
Heldere bouillon met lentegroenten

Gevulde aubergine met lamsgehakt en parelcouscous
of
Gevulde aubergine met geitenkaas en parelcouscous

Flensje Suzette, roomijs

week-menu
€ 38
U kan ook ieder gerecht afzonderlijk bestellen:
hapjes
€ 7
voorgerecht
€ 12
hoofdgerecht
€ 18
dessert
€ 8

 

maandag t.e.m. vrijdag
te bestellen ten laatste de dag voordien voor 16u.

U kan afhalen op het Keienhof tussen 17u en 18u of wij komen gratis leveren aan huis tussen 16u en 18u

Uw bestelling wordt bevestigd met de factuur, die u kan betalen per overschrijving.