BEREIDE GERECHTEN VOOR DE FEESTDAGEN
Hapjes bij het aperitief
Sushi, zalm € 1,60
Mezzalune met tonijn en tartaar € 2,50
Bladerdeeg, beuling, appel € 1,50
Wildkroketje met witloofsla (friteuse) € 3,20
Toast met vijgen en mousse van eendenlever € 5,00
Quiche in brickdeeg, feta zongedroogde tomaat € 3,00
Assortiment warme hapjes 20 stuks (pizza, quiche, worstenbrood, vidée kaas, vidée garnaal) € 26,00
Koude voorgerechten
Zalm gravlax, mosterd-dillesaus, wintersla, toast € 17
Kreeft Belle-vue halve 300g € 36
Paté Menapii, gekonfijte varkenswang, eendenlever en brood € 14
Warme voorgerechten
Tarbot met prei, courgette, wortel, zeekraal en kreeftensaus € 25
Halve kreeft met agrumboter en zeekraal 300g € 36
Kreeftensoep met prei, courgette en stukjes kreeft € 20
Pompoensoep met kokos en blauwe kaas € 6
Ambachtelijk garnaalkroketten (2 stuks) met wintersalade (friteuse) € 20
Ambachtelijke kaaskroketten (2 stuks) met wintersalade (friteuse) € 12
Ravioli ricotta spinazie met tomatensaus en rucola € 10
Ravioli ricotta spinazie, prei, courgette, wortel, zeekraal, kreeftensaus € 14
Hoofdgerechten
De vleesgerechten worden voorzien met kroketjes (friteuse) of aardappelgratin. Geef uw keuze door.
Hertenkalf, witloof, knolselderpuree, appel, veenbessen € 20
Fazant gevuld met ganzenlever, witloof, knolselder, appel, veenbes € 22
Gevulde kalkoen, witloof, knolselder, appel, veenbes (min.8 pers) € 20
Vol-au-vent met fazant, bospaddenstoelen, witloof € 18
Wildragout met wintergroenten € 18
Tarbot met witte wijnsaus, zeekraal, prei, courgette, wortel, aardappelpuree € 30
Desserten
Luxe versnapering: handgemaakte rocher, bokkenpoot, praline, kerstkoekjes € 5
Assortiment van kleine dessertjes: chocolademousse, rijstpap, bavarois en tiramisu € 9
Buche slagroom 4/6/8 pers€ 25 / € 36 / € 47
Buche truffel 4/6/8 pers € 25 / € 36 / € 47
Buche mokka crème 4/6/8 pers € 25 / € 36 / € 47
Croute kerstboom, crème patissier en verse frambozen 5 pers € 33
Croute kerstboom, crème patissier en vers gemengd fruit 5 pers € 29
Bij elke bestelling krijgt u een handleiding.
De warme gerechten zijn volledig klaar en enkel nog op te warmen in de oven.
Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten.
Alles wordt zo verpakt dat u niets hoeft terug te brengen.
De gerechten kunnen afgehaald worden:
- dinsdag 24 december tussen 10 en 12 uur;
- woensdag 25 december tussen 10 en 12 uur;
- dinsdag 31 december tussen 10 en 12 uur.
Vanaf € 150 leveren wij gratis aan huis:
- op 24, 25 en 31 december tussen 9 en 12 uur.
Bestellingen Kerstmis : vóór DINSDAG 17 DECEMBER.
Bestellingen Nieuwjaar : vóór DINSDAG 24 DECEMBER.
Tel. 03 666 25 50 keienhof@keienhof.be