TUINBAR

 

open vanaf donderdag 9 mei om 18u

KLEIN OM TE DELEN

Brood en harissaboter € 4

Guacamole met kerstomaat, brood € 10

Warme Saint-Marcellin, rozijnenbrood € 16

Ravioli met kruidengehakt, zure room en ruccola € 15

Pasta parmezaan met kruiden € 14

Pasta parmezaan met kruiden met truffel tartufata € 18

Asperges, verse kaas, pistache, waterkers, copocollo Toscane met venkel traag gerijpt in stropapier € 16

Zalm gravad lax met asperges, sinaasappel, kappertjes en gember € 20

Ambachtelijke beuling en witte pens met gebakken appel € 8

Kipsaté, pindasaus geparfumeerd met tamarinde € 12

HOOFDGERECHTEN

Asperges met spinazieflan in brickdeeg € 18

Zeebaars met gekonfijte citroen, kruidenboter, kappertjes € 23

Huisgemaakte hamburger, lamsoortjes, Flandrien rouge, huisgemaakte ketchup, pickles € 18

Plantaardige balletjes, bloemkoolroosjes, paprika, kikkererwten € 18

Brasvar’ken kroon +/- 400g € 30

Iers Angus Babytop Herreford rund, peperroomsaus € 32

Tomahawk +/- 900g, peperroomsaus € 88

GROENTEN OM TE DELEN

Gebakken jonge aardappel € 7

Orzo, mozzarella, aubergine, courgette, tomaat € 14

Sucrine sla met kimchi € 7

Jonge wortel, kardemon, sjalot, nigellazaadjes € 7

Kleurrijke tomaten, selder, paprika, pijpajuin € 10

Komkommersla, gember, geroosterde sesam € 8

Kleurrijke couscoussalade € 7

Huisgemaakte: mayonaise / ketchup / pickles € 1,5

DESSERTEN / IJSKAR roomijs en sorbets zijn huisgemaakt

Vanille roomijs € 2

Mokka roomijs € 2

Fererro Rocher roomijs € 2

Bosvruchten sorbet € 2

Mango sorbet € 2

Citroensorbet € 2

Yoghurt-ijs met amarena-kersen € 2

Dame Blanche € 10

Roomijs, aardbeien € 10

Pancake met yoghurt-ijs, aardbeien, cuberdon, chocoladesaus € 10

Gebakken ananas met gember, roomijs € 10

Luxe versnapering voor bij de koffie of thee: handgemaakte rocher, bokkepoot, praline, tartelette € 11

 

 

 

OPENINGSUREN

do-vr-zat open van 12u tot 24u
(laatste bestelling voor de keuken 20.30u)

zon open van 12u tot 19u
(laatste bestelling voor de keuken 17u)