valentijn
Hapjes bij het aperitief :
Luikse balletjes
Oesters met duindoornbes, sjalot en mierikswortel
Witloof met geitenkaas, rode biet, granaatappel en knolselder
Gepofte pastinaak met pastinaakhummus, champignons en kalfszwezerik / gamba / vegetarisch *
Ravioli met pompoen, pickles, torenbloemkool, winterpostelein en beuling / st. Jacobsvrucht / vegetarisch
Varkenswang / rog / vegetarisch met wortel, sjalot, boerenkool en erwtensaus
Belgische kazen, notenbrood *
of / en
Tempura van banaan met kokos-mangosalsa
drie gangen (exclusief dranken)
€ 60* vier gangen (exclusief dranken)
€ 70* extra kaas
€ 11Aangepaste wijnen
€ 32Aangepaste mocktails
€ 28Aangepaste thee
€ 28Het valentijnsmenu wordt geserveerd:
woensdag 14 februari
donderdag 15 februari
vrijdag 16 februari
zaterdag 17 februari
Het restaurant is open voor het diner vanaf 18 uur
Reservatie : tel. 03 666 25 50, keienhof@keienhof.be