week van het restaurant

Amuse : Aardpeer, waterkers, noten, pecorino

Carpaccio rode biet, champignons, spek, tijm, spruiten

* Rode poon, gepofte pompoen, zoete ui, gemberflan, waterkers

Fazant, salie, pappardelle, boerenkool
of
Bouillabaisse

Pannacotta, mango, passievrucht, flensje

drie gangen (exclusief dranken)
€ 29,95
* vier gangen (exclusief dranken)
€ 40

Aangepaste wijnen ( aperitief, wijnen, koffie/thee )
€ 23
Aangepaste bieren ( aperitief, bieren, koffie/thee )
€ 23
Aangepaste thee ( aperitief, thee, koffie/Chai latte )
€ 16

Data
  • vrijdag 23 november
  • zaterdag 24 november
  • vrijdag 30 november
  • zaterdag 1 december
  • vrijdag 7 december
  • zaterdag 8 december

De keuken is open vanaf 19 uur.

 

Reservatie: Keienhof tel. 03 666 25 50