week van het restaurant

Amuse : Aardpeer, vijg, tomaat, rozemarijn

Gelakt buikspek, savooikool, aardappel

* Koningsoesterzwam, sjalot, tijm, spinazie, Sint - Jacobsvrucht

Gevulde fazant, witloof, fine champagne, noten, kroketjes
of
Hert, spruiten, schorseneren, mungbonen (supl. € 5)
of
Schol, parelcouscous, wortel, pompoen, biet, courgette

Peer Belle Hélène, advocaat, roomijs

drie gangen (exclusief dranken)
€ 32
* vier gangen (exclusief dranken)
€ 42

Aangepaste wijnen ( aperitief, wijnen, koffie/thee )
€ 22
Aangepaste bieren ( aperitief, bieren, koffie/thee )
€ 22
Aangepaste thee ( aperitief, thee, koffie/Chai latte )
€ 16

Data
  • dinsdag 14 november tot en met zaterdag 18 november
  • dinsdag 28 november tot en met zaterdag 2 december

De keuken is open vanaf 19 uur.

 

Reservatie: Keienhof tel. 03 666 25 50