week van het restaurant

Amuse : jonge rode biet, radijs, verse kaas

Bataatcrème, fijne groenten, gerookte mozzarella

* Asperges, goudbrasem, sabayon van Vedette, broodkorstjes, gerookt spek

Gegrilde hoevekip, dragonsaus, jonge aardappel, Parijse champignons, shiitake, kastanjechampignons, lamsoor
of
Kabeljauw, polderaardappel, prei, gepofte tomaat

Aardbeienmousse, hibiscus, citroenmelisse, limoen, aardbeien

drie gangen (exclusief dranken)
€ 32
* vier gangen (exclusief dranken)
€ 42

Aangepaste wijnen ( aperitief, wijnen, koffie/thee )
€ 22
Aangepaste bieren ( aperitief, bieren, koffie/thee )
€ 22
Aangepaste thee ( aperitief, thee, koffie/Chai latte )
€ 16

Data
  • vrijdag 25 mei
  • woensdag 30 mei tot en met zaterdag 2 juni

De keuken is open vanaf 19 uur.

 

Reservatie: Keienhof tel. 03 666 25 50