valentijn

Amuse : Heldere bouillon met eerste lenteprimeurs

Verse garnaalkroket, erwtencrème, witloof, radijsjes *

Gebakken schorseneren, gierstrisotto, witbier, hennenei

Eendenborst met sinaasappelolie en gekarameliseerde honing, flespompoen, champignons, polderaardappel
of
Zalm met sinaasappelolie en gekarameliseerde honing, flespompoen, champignons, polderaardappel

Belgische kazen, notenbrood *
of / en
Dulce de leche met chocolade, Amaretto, fleur de sel, saffraan

drie gangen (exclusief dranken)
€ 53
* vier gangen (exclusief dranken)
€ 64
* extra kaas
€ 8
Aangepaste wijnen
€ 28
Aangepaste mocktails
€ 20
Aangepaste thee
€ 20

Dit menu wordt geserveerd:

vrijdag 11 februari lunch en diner
zaterdag 12 februari lunch en diner
zondag 13 februari lunch
maandag 14 februari diner

Het restaurant is open voor de lunch vanaf 12u, voor het diner vanaf 18 uur

Reservatie : tel. 03 666 25 50, keienhof@keienhof.be