valentijn
Amuse : Heldere bouillon met eerste lenteprimeurs
Verse garnaalkroket, erwtencrème, witloof, radijsjes *
Gebakken schorseneren, gierstrisotto, witbier, hennenei
Eendenborst met sinaasappelolie en gekarameliseerde honing, flespompoen, champignons, polderaardappel
of
Zalm met sinaasappelolie en gekarameliseerde honing, flespompoen, champignons, polderaardappel
Belgische kazen, notenbrood *
of / en
Dulce de leche met chocolade, Amaretto, fleur de sel, saffraan
drie gangen (exclusief dranken)
€ 53* vier gangen (exclusief dranken)
€ 64* extra kaas
€ 8Aangepaste wijnen
€ 28Aangepaste mocktails
€ 20Aangepaste thee
€ 20Dit menu wordt geserveerd:
vrijdag 11 februari lunch en diner
zaterdag 12 februari lunch en diner
zondag 13 februari lunch
maandag 14 februari diner
Het restaurant is open voor de lunch vanaf 12u, voor het diner vanaf 18 uur
Reservatie : tel. 03 666 25 50, keienhof@keienhof.be