restaurantdagen

van donderdag 7/11 t.e.m. donderdag 21/11
Vennenmenu

Ravioli met ricotta, spinazie en bospaddenstoelen

* Gepekelde kabeljauw, gebakken witloof en mousseline

Hertenrug met een stoofpotje van de bout, spruiten, spekreepjes, puree van knolselder, aardappelgratin

Chocolade-moelleux met piment en mokka roomijs

drie gangen
€ 59
* vier gangen
€ 69
Turfstekersmenu

Sint-Jacobsvrucht met flespompoen en chorizo-crumble

Sorbet van basilicum overgoten met Vodka (supl. € 3)

Ree, witloof, champignons, knolselder, kroketjes

* Gebakken ganzenlever met beuling en appelkaramel

Crème brulée met peer en amandel

drie gangen
€ 69
* vier gangen
€ 79
  • • 4 Belgische kazen (extra gerecht € 12)
  • • Luxe versnapering: ambachtelijke rocher, praline, fruittaartje, bokkenpoot € 12
aangepasten wijnen
€ 20
niet alcoholisch
€ 18
KEUZE UIT DE KAART
Voorgerechten
€ 20

Ravioli met ricotta, spinazie en bospaddenstoelen

Gepekelde kabeljauw, gebakken witloof en mousseline

Sint-Jacobsvrucht met flespompoen en chorizo-crumble

Gebakken ganzenlever met beuling en appelkaramel

Sorbet
€ 3

Sorbet van basilicum overgoten met Vodka

HOOFDGERECHTEN
€ 30

Hertenrug met een stoofpotje van de bout, spruiten, spekreepjes, puree van knolselder, aardappelgratin

Zeebaars met courgette, zeekraal, aardappelpuree en kreeftensaus

DESSERTEN
€ 12

Chocolade-moelleux met piment en mokka roomijs

Crème brulée met peer en amandel

Assortiment van Belgische kazen met notenbrood

Koffie / thee met ambachtelijke rocher, praline, bokkenpoot, fruittaartje

Data

DINER vanaf 18u
do 7/11, vr 8/11, za 9/11
woe 13/11, do 14/11, vr 15/11
di 19/11, woe 20/11, do 21/11

Reservatie: Keienhof tel. 03 666 25 50