restaurantdagen
van donderdag 7/11 t.e.m. donderdag 21/11
Vennenmenu
Ravioli met ricotta, spinazie en bospaddenstoelen
* Gepekelde kabeljauw, gebakken witloof en mousseline
Hertenrug met een stoofpotje van de bout, spruiten, spekreepjes, puree van knolselder, aardappelgratin
Chocolade-moelleux met piment en mokka roomijs
drie gangen
€ 59* vier gangen
€ 69Turfstekersmenu
Sint-Jacobsvrucht met flespompoen en chorizo-crumble
Sorbet van basilicum overgoten met Vodka (supl. € 3)
Ree, witloof, champignons, knolselder, kroketjes
* Gebakken ganzenlever met beuling en appelkaramel
Crème brulée met peer en amandel
drie gangen
€ 69* vier gangen
€ 79- • 4 Belgische kazen (extra gerecht € 12)
- • Luxe versnapering: ambachtelijke rocher, praline, fruittaartje, bokkenpoot € 12
aangepasten wijnen
€ 20niet alcoholisch
€ 18KEUZE UIT DE KAART
Voorgerechten
€ 20Ravioli met ricotta, spinazie en bospaddenstoelen
Gepekelde kabeljauw, gebakken witloof en mousseline
Sint-Jacobsvrucht met flespompoen en chorizo-crumble
Gebakken ganzenlever met beuling en appelkaramel
Sorbet
€ 3Sorbet van basilicum overgoten met Vodka
HOOFDGERECHTEN
€ 30Hertenrug met een stoofpotje van de bout, spruiten, spekreepjes, puree van knolselder, aardappelgratin
Zeebaars met courgette, zeekraal, aardappelpuree en kreeftensaus
DESSERTEN
€ 12Chocolade-moelleux met piment en mokka roomijs
Crème brulée met peer en amandel
Assortiment van Belgische kazen met notenbrood
Koffie / thee met ambachtelijke rocher, praline, bokkenpoot, fruittaartje
Data
DINER vanaf 18u
do 7/11, vr 8/11, za 9/11
woe 13/11, do 14/11, vr 15/11
di 19/11, woe 20/11, do 21/11
Reservatie: Keienhof tel. 03 666 25 50