PROEVEN EN DEGUSTEREN

Donderdag 6 December om 19u

Sint, Kerst, oudejaar, Nieuwjaar,… feesten of verwennerij waar een lekkere wijn niet mag ontbreken. 6 December organiseren we een feestmenu met een proeverij aangepast door de gast-sommeliers van Vinturia www.vinturia.be.
Verrassende smaken, tips en weetjes van het aperitief tot en met het dessert reizend doorheen Europa.

Tijdens dit culinair moment is er ook mogelijkheid om unieke, handgemaakte porseleinen theelichthouders te kopen van keramiste Marlies Huybs. Elk stuk heeft een unieke kleur en textuur, perfect om je feesttafel te decoreren of als cadeau te geven. www.marlieshuybs.be

MENU

Ambachtelijke grissini met dip

Aardpeer, waterkers, noten, pecorini

Rode poon gepofte pompoen, zoete ui, gemberflan

Hertenkalf, schorseneren, witloof

Wildkroketje, bospaddenstoelen

Comté, schapenkaas, Tomme de Savoie, kweepeer, rozijnenbrood

Tempura banaan, kokos-mangosalsa, tijm-citroenespuma, roomijs

menu, wijndegustatie, water en koffie
€ 75

Het menu is alvast een voorproevertje van onze feestmenu’s en bereide gerechten voor de feestdagen.

Aankoop van de geproefde wijnen is mogelijk op de avond zelf met een korting op enkele aanbiedingen. Nadien kan u ook wijnen bestellen via : www.vinturia.be

Reservatie : tel. 03 666 25 50
Uw telefonische reservatie wordt definitief na overschrijving van het totaal bedrag op rekeningnummer BE67 2300 2245 2587 van de bvba Kris Bresseleers, met vermelding van Wijndegustatie, aantal personen en de naam waarop men reserveert.

PROOST EN SMAKELIJK !