valentijn

Amuse: Gerookte makreel, primeurbloemkool gestoofd met gember, dragon en sjalot

Carpaccio van gebakken rundvlees, spruitjes, sesam, soja *

Gepofte wortels, geroosterde pompoenpitten, tomatencoulis met een toets van mango en ravioli gevuld met ricotta

Lamskroon, kastanjechampignons, shiitake en ratte-aardappel geparfumeerd met rozemarijn
OF
Zeebaars en spitskool gevuld met zeeuwse algen en champignons

Valentijndessert

drie gangen (exclusief dranken)
€ 44
* vier gangen (exclusief dranken)
€ 54
Aangepaste wijnen ( aperitief, wijnen, koffie/thee )
€ 24
Aangepaste bieren ( aperitief, bieren, koffie/thee )
€ 24
Aangepaste thee ( aperitief, thee, koffie/Chai latte )
€ 18

Dit menu wordt geserveerd:

donderdag 14 februari
vrijdag 15 februari
zaterdag 16 februari

Het restaurant is open vanaf 19 uur

Reservatie : tel. 03 666 25 50