BEREIDE GERECHTEN VOOR DE FEESTDAGEN
Hapjes bij het aperitief
Petit four zacht gerookte zalm € 4,00
Toast met vijgen en reemousse € 5,00
Mezzalune met tonijn en tartaar € 2,50
Croque monsieur met mozzarella, courgette en truffel € 2,50
Croque monsieur met beuling, gerookte kip en Flandrien rouge € 2,50
Fazantkroketje met pompoen en kimchi mayonaise (friteuse) € 4,00
Pulled porkkroketje met mosterdsaus (friteuse) € 4,00
Kaaskroketje met mosterdsaus (friteuse) € 2,50
Garnaalkroketje met bisquesaus (friteuse) € 4,00
Assortiment warme hapjes 20 stuks (pizza, quiche, worstenbrood, vidée kaas, vidée garnaal) € 28,00
Koude voorgerechten
Trio van zalm, sake kabayaki – wasabi – rode biet € 18
Kreeft Belle-vue halve 300g € 36
Fazantenpaté met appel, veenbes en peperkoek € 10
Warme voorgerechten
Tubetti Rigati geparfumeerd met saffraan en gamba € 20
Halve kreeft met agrumboter en zeekraal 300g € 36
Kreeftensoep met prei, courgette en stukjes kreeft (per liter) € 20
Pompoensoep met kokos en blauwe kaas (per liter) € 8
Schartongrolletjes met tomatenboter en zeekraal € 20
Hoofdgerechten
De vleesgerechten worden voorzien met kroketjes (friteuse) of aardappelgratin. Geef uw keuze door.
Hertenkalf, witloof, knolselderpuree, appel, veenbessen € 20
Fazant gevuld met ganzenlever, witloof, knolselder, appel, veenbes € 22
Gevulde kalkoen, witloof, knolselder, appel, veenbes (min.8 pers) € 20
Vol-au-vent met hoevekip, kalfszwezerik, bospaddenstoelen, witloof € 20
Wildragout met wintergroenten € 18
Zeebaars, witte wijnsaus, zeekraal, prei, courgette, wortel, aardappelpuree € 30
Reuze gamba met witte wijnsaus, zeekraal, prei, courgette, wortel, aardappelpuree € 30
Desserten
Luxe versnapering: handgemaakte rocher, bokkenpoot, praline, kerstkoekjes € 5
Assortiment van kleine dessertjes: chocolademousse, rijstpap, bavarois en tiramisu € 9
Buche slagroom 4/6/8 pers€ 25 / € 36 / € 47
Buche truffel 4/6/8 pers € 25 / € 36 / € 47
Buche mokka crème 4/6/8 pers € 25 / € 36 / € 47
Croute kerstboom, crème patissier en verse frambozen 5 pers € 33
Croute kerstboom, crème patissier en vers gemengd fruit 5 pers € 29
Bij elke bestelling krijgt u een handleiding.
De warme gerechten zijn volledig klaar en enkel nog op te warmen in de oven.
Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten.
Alles wordt zo verpakt dat u niets hoeft terug te brengen.
De gerechten kunnen afgehaald worden:
- woensdag 24 december tussen 10 en 12 uur;
- donderdag 25 december tussen 10 en 12 uur;
- woensdag 31 december tussen 10 en 12 uur.
Vanaf € 150 leveren wij gratis aan huis:
- op 24, 25 en 31 december tussen 9 en 12 uur.
Bestellingen Kerstmis : vóór DINSDAG 16 DECEMBER.
Bestellingen Nieuwjaar : vóór DINSDAG 23 DECEMBER.
Tel. 03 666 25 50 keienhof@keienhof.be