BEREIDE GERECHTEN VOOR DE FEESTDAGEN

Hapjes bij het aperitief

Petit four zacht gerookte zalm € 4,00

Toast met vijgen en reemousse € 5,00

Mezzalune met tonijn en tartaar € 2,50

Croque monsieur met mozzarella, courgette en truffel € 2,50

Croque monsieur met beuling, gerookte kip en Flandrien rouge € 2,50

Fazantkroketje met pompoen en kimchi mayonaise (friteuse) € 4,00

Pulled porkkroketje met mosterdsaus (friteuse) € 4,00

Kaaskroketje met mosterdsaus (friteuse) € 2,50

Garnaalkroketje met bisquesaus (friteuse) € 4,00

Assortiment warme hapjes 20 stuks (pizza, quiche, worstenbrood, vidée kaas, vidée garnaal) € 28,00

Koude voorgerechten

Trio van zalm, sake kabayaki – wasabi – rode biet € 18

Kreeft Belle-vue halve 300g € 36

Fazantenpaté met appel, veenbes en peperkoek € 10

Warme voorgerechten

Tubetti Rigati geparfumeerd met saffraan en gamba € 20

Halve kreeft met agrumboter en zeekraal 300g € 36

Kreeftensoep met prei, courgette en stukjes kreeft (per liter) € 20

Pompoensoep met kokos en blauwe kaas (per liter) € 8

Schartongrolletjes met tomatenboter en zeekraal € 20

Hoofdgerechten

De vleesgerechten worden voorzien met kroketjes (friteuse) of aardappelgratin. Geef uw keuze door.

Hertenkalf, witloof, knolselderpuree, appel, veenbessen € 20

Fazant gevuld met ganzenlever, witloof, knolselder, appel, veenbes € 22

Gevulde kalkoen, witloof, knolselder, appel, veenbes (min.8 pers) € 20

Vol-au-vent met hoevekip, kalfszwezerik, bospaddenstoelen, witloof € 20

Wildragout met wintergroenten € 18

Zeebaars, witte wijnsaus, zeekraal, prei, courgette, wortel, aardappelpuree € 30

Reuze gamba met witte wijnsaus, zeekraal, prei, courgette, wortel, aardappelpuree € 30

Desserten

Luxe versnapering: handgemaakte rocher, bokkenpoot, praline, kerstkoekjes € 5

Assortiment van kleine dessertjes: chocolademousse, rijstpap, bavarois en tiramisu € 9

Buche slagroom 4/6/8 pers€ 25 / € 36 / € 47

Buche truffel 4/6/8 pers € 25 / € 36 / € 47

Buche mokka crème 4/6/8 pers € 25 / € 36 / € 47

Croute kerstboom, crème patissier en verse frambozen 5 pers € 33

Croute kerstboom, crème patissier en vers gemengd fruit 5 pers € 29

Bij elke bestelling krijgt u een handleiding.
De warme gerechten zijn volledig klaar en enkel nog op te warmen in de oven.
Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten.
Alles wordt zo verpakt dat u niets hoeft terug te brengen.

De gerechten kunnen afgehaald worden:

  • woensdag 24 december tussen 10 en 12 uur;
  • donderdag 25 december tussen 10 en 12 uur;
  • woensdag 31 december tussen 10 en 12 uur.

Vanaf € 150 leveren wij gratis aan huis:

  • op 24, 25 en 31 december tussen 9 en 12 uur.
Het is niet mogelijk om een uur van aflevering af te spreken.

Bestellingen Kerstmis : vóór DINSDAG 16 DECEMBER.
Bestellingen Nieuwjaar : vóór DINSDAG 23 DECEMBER.

Tel. 03 666 25 50     keienhof@keienhof.be